» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Участие на областния управител в заседание на областната комисията по приемането на плановете за териториите по §4

03 November 2010 16:02,
Emission of: District Sliven 13 years ago, number of readings: 1059
снимка

На 3.11.2010 г. в Областна администрация Сливен, с участието на Областния управител г-н Кавръков се проведе заседание на областната комисията по приемането на плановете за териториите по §4. Комисията разгледа плановете на новообразуваните имоти, изготвени от фирма „Геодезия” 97 ЕООД – гр. Русе, за местности „Пандар бунар”, „Кантона”, „Кироолу” и „Плоски рът” в землището на гр. Сливен.

Тези планове имат за цел да уредят проблемите със собствеността на земеделските имоти, предоставени за ползвне на граждани по постановления до 1990 г. Заинтересовани от тях са също бивши собственици или техните наследници, които имат решения на Поземлена комисия за признаване право на собственост в изброените местности.

В срок от един месец след обнародване на обявление в Държавен вестник за приемането на плановете, заинтересованите граждани ще могат да направят възражения по тях. За целта плановете ще бъдат изложени в сградата на Община Сливен.

Областният управител обръща внимание на бившите собственици или техните наследници, които разполагат с решения на Поземлена комисия за признато право на собственост в местности „Пандар бунар”, „Кантона”, „Кироолу” и „Плоски рът” да се запознаят с плановете и в случай, че не са се явили на анкетиране по време на изработването на плановете, да подадат молба до Община Сливен в едномесечния срок от обнародването на обявлението в Държавен вестник.

 

Photos

снимкаснимкаснимка