Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Безплатни онлайн консултации предлага Центърът за майчино и детско здраве

03 април 2020 08:08, Връзки с обществеността
Излъчване: МБАЛ "Д-р Ив.Селимински" преди 4 години, брой четения: 999
---

От 6 април 2020 г. Центърът за майчино и детско здраве ще предлага онлайн консултации във всички работни дни от понеделник до петък от 9:00 до 16:00 часа по въпроси, свързани със здравословно поведение по време на бременността, първи грижи за новороденото, кърмене, захранване, здравословно хранене, насоки за развитие на детето, емоционална подкрепа на родителите, и други. Консултациите ще се провеждат през Skype, Messenger, Viber или директно по телефон. Молим Ви, предварително да се обадите на телефон 044 / 410 431, за да уточните Вашето предпочитание за връзка.

Центърът работи съвместно и с експерти от Регионална здравна инспекция – Сливен за допълнителна информация относно новия коронавирус.

 

Консултациите са напълно безплатни и от тях могат да се възползват всички семейства с деца до 3-годишна възраст и бременни жени от област Сливен. Подкрепата се предоставя при спазване на принципите на конфиденциалност и доброволност. Центърът за майчино и детско здраве към Медицински център „Д-р Г. В. Миркович“ е създаден пред 2014 г. по проект на УНИЦЕФ, Министерството на здравеопазването и Агенцията за социално подпомагане.