Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Онлайн конкурс

07 април 2020 10:54, Мария Павлова (РИМ Сливен)
Излъчване: Регион.Ист.Музей-Сливен преди 4 години, брой четения: 455
онлайн конкурс

Всяка епоха притежава своите характеристики и би могла да се опише, както от историческа, така и от технологична, икономическа, политическа, социологическа и други гледни точки. Днес, когато всички ние – малки и големи, сме съпричастни на случващото се в глобален мащаб, а именно борбата с невидимата заплаха от COVID-19, Ви предизвикваме.

 

Регионален исторически музей „Д-р Симеон Табаков“ - Сливен заедно с Художествена галерия „Димитър Добрович“ – Сливен организираме Онлайн конкурс на тема „Спомен за бъдещето - послание до моето Аз“.

 

Конкурсът е насочен към децата и тийнейджърите - от 5 годишна възраст до 19 години включително, като родителите е необходимо да изпратят декларация за съгласие в свободен текст, че разрешават творбата на детето им да се помести в сайта на РИМ – Сливен и ХГ „Димитър Добрович“ – Сливен, и на страниците ни във Фейсбук.

 

Позволените формати са: рисунка, есе, презентация или кратко видео, като всеки участник трябва да изпрати творбата си в електронен вид. Ако е рисунка на хартия, например, е достатъчно да я сканирате или снимате.

 

Краен срок за подаване: 25 май 2020 г.

 

Къде да изпращате творбите: по имейл на museum_pr@abv.bg

 

Очакват Ви много предметни награди и изненади, които се надяваме лично да Ви ги раздадем.

 

Успех!