Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Няма данни за неспазване на санитарните изисквания през изминалото денонощие в Сливен

07 април 2020 12:40, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 4 години, брой четения: 433
---

12 са сигналите, постъпили на денонощния телефон в Община Сливен. 3 от тях са за завърнали се хора от чужбина. 1 от сигналите е за неспазване на карантина. Няма сигнали за неспазване на санитарно-хигиенните изисквания, стана ясно на днешното заседание на Общинския кризисен щаб. Получени са и няколко обаждания за събиране на групи от деца и възрастни. В тази връзка кметът Стефан Радев отново призова родителите да обяснят на децата си какви рискове крие новият вирус.

„Бъдете отговорни. Спазвайте дистанция. Пазете вашите живот и здраве и тези на близките си. Институциите предприемат много мерки, но сами трябва да разберем, че в този случай, животът и здравето ни са в нашите ръце“, призова кметът.

От националния оперативен щаб тази сутрин съобщиха, че в Сливен има още един пациент с положителен тест за коронавирус. Справка с броя на потвърдените случаи на заболели с COVID-19 в Сливен, както и на общия брой на карантинирани лица, може да намерите в прикачения файл. Данните са от Националната информационната система на Министерството на здравеопазването.

07.04.2020 г.

Снимки

---

Файлове

Данни [194KB]

Portable Document Format File