Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Фирма направи първото голямо дарение в хранителната банка, организирана от Община Сливен

07 април 2020 15:23, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 4 години, брой четения: 489
---

Фирма „Джорджес 1990“ ЕООД направи първото голямо дарение в хранителната банка „Заедно за теб!“, организирана от Община Сливен. Компанията дари хранителни продукти от първа необходимост на стойност над 1200 лева.

„Предвид влошената епидемиологична обстановка в страната и хилядите хора, които останаха без работа, нямаше как да не се включим в кампанията на Община Сливен. Смятам, че всички компании, които се занимават с продукти от първа необходимост, трябва да се включат“, заяви Атанас Битев – син на управителя на фирмата.

В понеделник Община Сливен обяви кампанията „Заедно за теб!“ чрез създаването на Общинска хранителна банка. Тя е само част от мерките в помощ на хората в тежко социално положение заради извънредната ситуация.

От днес на телефони 0889 769757 и 0884 526640, в рамките на работния ден, гражданите и фирмите могат да заявяват желанието си да дарят пакети с хранителни продукти от първа необходимост, включващи:

1 бутилка олио и по пакет брашно, ориз, леща, боб, захар, макарони, спагети. Могат да бъдат добавяни консерви и други хранителни продукти, но трябва да бъдат пакетирани, трайни и в срок на годност. Мястото, определено за доставяне на хранителните продукти, е зала „Васил Левски“ – всеки делничен ден от 9 до 16 часа.

Продуктите ще бъдат дарявани приоритетно на хората, поставени под карантина и на останалите без работа заради епидемията.

04.07.2020 г.

Снимки

------