Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Няма нарушения за неспазване на карантина в Сливен през изминалото денонощие

09 април 2020 10:29, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 4 години, брой четения: 468
---

Един е сигналът за неспазване на санитарно-хигиенните изисквания на общинския денонощен телефон през последните 24 часа. Става дума за таксиметров превоз. 8 са обажданията за струпване на повече хора на автобусни спирки, беседки, паркинги, спортни площадки, междублокови пространства, училищни дворове и други.

На днешното заседание на Общинския кризисен щаб стана ясно, че е получен и сигнал за изкъртен портал на Сливенска професионална гимназия по строителство и геодезия „Арх. Г. Козаров“. Въпреки, че учебното заведение няма договор с общинската охранителна фирма, от сряда се наблюдава и този обект. Повишава се допълнително вниманието върху охраната на училищните дворове и площадки.

От полицията съобщиха, че през изминалото денонощие няма нарушени карантини, няма и съставени актове. Получени са няколко сигнала за струпване пред Бюрото по труда, но денят е преминал без проблеми. Беше отчетено също, че при раздаване на пенсиите редът се спазва.

От Националния оперативен щаб съобщиха за 2 нови случая на потвърдени лица с коронавирус. Така общият им брой в Сливен вече е 11. В сряда от болницата бяха изписани двама пациенти.

Кметът Стефан Радев отново подчерта, колко е важно да се спазват мерките, за да се избегне пренатоварването на болниците.

„Само с разум и търпение можем да се справим и с тази криза. Вярвам, че хората в Сливен ще продължат да спазват всички изисквания, за да не допуснем най-лошите сценарии. Пазете се! Пазете живота и здравето на вашите близки и приятели!“, апелира отново кметът Радев.

09.04.2020 г.

Снимки

---

Файлове

Данни - карантина [203KB]

Portable Document Format File