Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Започва поставянето на мобилни чешми пред църквите в Сливен

09 април 2020 16:19, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 4 години, брой четения: 617
---

По инициатива на Община Сливен от петък, 10 април, започва поставянето на 6 мобилни чешми със сапун за измиване на ръцете пред църквите в града. Съоръженията ще останат там за периода на празниците от 11 до 20 април.

Отделно общината е създала организация за дезинфекция около храмовете, която ще се извършва вечер. Служителите в храмовете също имат ангажимент за обработване с препарати вътре в помещенията.

Община Сливен продължава да дезинфекцира всеки ден критични точки около болничните заведения, спирки, пазара, детските площадки и кварталите „Речица“ и „Надежда“. Продължава и дейността на доброволците, които дезинфекцират входните врати и домофоните на жилищните блокове.

Ще има засилено полицейско присъствие и в квартал „Речица“, в района, в който бяха регистрирани 3 случая на заразени с коронавирус. Продължава засиленото полицейско присъствие и в квартал „Надежда“.

Всички тези дейности са само част от мерките, предприети от общинското ръководство, за предпазване от разпространение на заразата в Сливен.

09.04.2020 г.