» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Церемония по подписването на договора за безвъзмездно прехвърляне правото на собственост върху имот ...

05 November 2010 11:53,
Emission of: District Sliven 13 years ago, number of readings: 1241
снимка

Днес, 5.11.2010 г. в залата на областна администрация, областният управител г-н Марин Кавръков и Негово Високопреосвещенство Сливенски митрополит Йоаникий, официално подписаха договора за безвъзмездно прехвърляне правото на собственост върху имот – частна държавна собственост, намиращ се в гр. Сливен, пл. „Хаджи Димитър” № 5.

Г-н Кавръков заяви, че изпитва огромно удоволствие и радост предоставяйки безвъзмездно на сливенската метрополия този имот. Българската църква заслужава вниманието и грижите на държавата, защото делата и от векове са втъкани в българската душевност и формирането ни като нация.

„В този тържествен момент аз изказвам искрената си благодарност на областния управител г-н Марин Кавръков за съдействието при установяването на собствеността. Историята помни лошите и добри неща, които се случват. Този акт на подписване на договора ще се помни с най- добри чувства от днешните и бъдещите поколения на Сливенската епархия.” каза Негово Високопреосвещенство Сливенски митрополит Йоаникий.

Photos

снимкаснимкаснимка