Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Театралната трупа при ППМГ „Добри Чинтулов“ тази вечер ще предава онлайн постановката „Железният светилник“

20 април 2020 16:12, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 4 години, брой четения: 511
---

Театралната трупа при Профилирана природо-математическа гимназия „Добри Чинтулов“ също се включва в призива „Да си останем вкъщи!“. Тази вечер във фейсбук страницата на групата: https://www.facebook.com/trupapmg/ от 19 часа може да гледате постановката „Железният светилник“ по Димитър Талев.

На линка:https://m.facebook.com/trupapmg/playlist/561080068148277 можете да гледате други постановки на групата – „Тютюн“ по Димитър Димов и „Д-р“ по Бранислав Нушич.

Младите таланти и техният ръководител Веселина Симеонова ще ви направят съпричастни към своето изкуство и ще се опитат да внесат частица надежда и вяра в по-добри времена, когато всички ще бъдем отново заедно по сцените в града.

Във връзка с обявеното извънредно положение и отмяната на всички събития от културния календар през май, сайтът на Община Сливен създаде нов раздел:

https://mun.sliven.bg/obshtina-sliven-online

В него може да намерите записи на театрални представления, емблематични концертни изпълнения с участието на Симфоничен оркестър-Сливен и Ансамбъл за народни песни и танци-Сливен, както и виртуална разходка из залите на Художествена галерия „Димитър Добрович“, интересни презентации, статии и материали, свързани с исторически събития, живота и делото на исторически личности от Сливен, представяне на книги и чествания. Сайтът периодично се допълва и обогатяван с нови, интересни и полезни материали.

20.04.2020 г.