Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Основно училище „Елисавета Багряна“ празнува 25 години от създаването си

30 април 2020 09:56, Людмила Калъпчиева
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 4 години, брой четения: 1704
Основно училище „Елисавета Багряна“

Скъпи ученици, родители, учители,

 

Основно училище „Елисавета Багряна“ празнува 25 години от създаването си.

Ситуацията ни постави пред поредното ново предизвикателство - да празнуваме патронния си празник онлайн. За всички свързани с ОУ “Елисавета Багряна“ и обичащи невероятното ни училище искаме да ви споделим, че за училищния празник се готвихме отдавна, подготвихме концерт с много изненади от талантливите ни ученици, номинации, интересни срещи с бивши ученици и учители. Предстои ни и официално откриване на паметна плоча пред входа на училището, в памет на патрона ни – Елисавета Багряна.

Но бъдете убедени, че ще дойде денят, в който ще празнуваме, ще дойде денят, в който училищната сграда ще оживее от детски смях и глъч и ще се прегърнем още по-силни, по-свободни и по-мотивирани за нови успехи и предизвикателства.

През празничните „Дни на Елисавета Багряна“ талантливи ученици, макар и виртуално, се включиха в разнообразни конкурси, рецитали, изложби, народни танци, изпълнение на музикални инструменти, балет, акробатични изпълнения.

С гордост можем да заявим, че за 25 години ОУ “Елисавета Багряна“ се превърна в желана територия за учениците, в модерно училище, което осигурява висококвалифицирана и конкурентноспособна подготовка на учениците, съответстваща на съвременните изисквания. И въпреки че сме едно от най-младите училища в града, постиженията на нашите ученици в обучението, спорта и изкуствата са значими. Затова допринася атмосферата на обич и внимание между учители и ученици и усилията им да направят училището уютно и красиво, с много въображение и талант.

Училищният екип се стреми непрекъснато да прилага интерактивни практики и нетрадиционни подходи, които повишават ефективността на учебния процес и извънкласните дейности.

Скъпи ученици, пожелавам ви много бъдещи успехи, много здраве, сили и мъдрост, за да посрещате трудностите и предизвикателствата на съвременния живот.

Уважаеми родители, бъдете наши партньори и съмишленици!

Уважаеми колеги, пожелавам ви много здраве и удовлетворение от постигнатото, търпение, устрем и всеотдайност, с които да водите вашите възпитаници по пътя на знанието!

Честит празник!

 

Величка Христова

Директор на ОУ „Елисавета Багряна“, град Сливен