Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Празнична програма

30 април 2020 20:43, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 4 години, брой четения: 1776
Нашето училище

ОУ "Елисавета Багряна" в Сливен отбеляза 25 години от своето създаване. Празникът започна с приветствие на директора на училището, г-жа Величка Христова. Тя поздрави всички ученици, родители и учители.

"Ситуацията ни постави пред поредното ново предизвикателство - да празнуваме патронния си празник онлайн. За училищния празник се готвихме отдавна, подготвихме концерт с много изненади от талантливите ни ученици, номинации, интересни срещи с бивши ученици и учители. Предстои ни и официално откриване на паметна плоча пред входа на училището, в памет на патрона ни – Елисавета Багряна. Но бъдете убедени, че ще дойде денят, в който ще празнуваме, ще дойде денят, в който училищната сграда ще оживее от детски смях и глъч и ще се прегърнем още по-силни, по-свободни и по-мотивирани за нови успехи и предизвикателства", заяви г-жа Христова в словото си.

Учениците, макар и виртуално, се включиха в разнообразни конкурси, рецитали, изложби, народни танци, изпълнение на музикални инструменти, балет, акробатични изпълнения и др. Празничната програма беше показана на всички чрез страницата на училището в социалната мрежа Facebook.

Снимки

г-жа Величка Христова - Директор на ОУ "Елисавета Багряна"