Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Започва набирането на персонал за „Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания - Компонент 3”

05 май 2020 16:35, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 4 години, брой четения: 644
---

Във връзка с извънредната ситуация, свързана с разпространението на COVID-19 и предприемането на мерки в синхрон с разпоредбите за ограничаване движението на хора, Община Сливен кандидатства по процедура BG05M9OP001-2.101, за подпомагане на уязвимите групи от населението с доставянето на жизненоважни продукти и услуги от първа необходимост.

Община Сливен започва набирането на персонал за изпълнение на дейности по процедура BG05M9OP001-2.101 „Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания – Компонент 3” по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2014 – 2020, като търси да назначи лица за длъжност „разносвач“ и „координатор“ за подпомагане на нуждаещи се лица.

Обявява се подбор за следните длъжности:

• Координатор

• Разносвач

Ангажиментите на длъжност „разносвач“ са: социално – битови дейности, включващи - доставка на храна, хранителни продукти и продукти от първа необходимост, вкл. лекарства (закупени със средства на потребителите или с други средства), заплащане на битови сметки, заявяване и получаване на неотложни административни услуги (със средства на потребителите или с други средства). Дейностите се извършват в съответствие с изготвен график от координатор. За длъжност „координатор“ - отговаря за потребностите от осигуряване на ритмична работа, осъществява оперативно ръководство и координация, изготвя график за работа и отчетни документи.

Желаещите да работят срещу минималната за страната работна заплата е необходимо да представят следните документи: заявление (по образец), автобиография, копие на документ за завършена степен на образование.

Образци на заявления за кандидатстване могат да бъдат получени в сградата на Община Сливен, на адрес: ул. „Цар Освободител“ № 1, Център за административно обслужване или да се изтеглят от сайта на Община Сливен: www.sliven.bg, раздел „Актуално – Работни места“.

Документи за кандидатстване ще се приемат всеки работен ден от 8.30 ч. до 16.30 ч. в Центъра за административно обслужване на граждани в Община Сливен, гише 8 в срок до 16.30 ч. на 08.05.2020 г.

Изисквания за заемане на длъжностите:

– Образование – минимум начално завършено образование;

– Медицински изисквания – физически и психически здрав, без заболявания, определени като противопоказни за заемане на длъжността;

– Други изисквания – да притежава психическа нагласа и желание за работа като участва в цялостния процес по осигуряване на жизнено важни продукти на възрастни хора над 65 г. с ограничения или в невъзможност за самообслужване; хора с увреждания или възрастни в риск. „Възрастен в риск“ е лице, което е:

– в зависимост от грижа, поради увреждане, неподвижност или невъзможност за водене на независим и самостоятелен живот;

– в случай, че лицето или член на семейството му е поставено под карантина във връзка с COVID-19;

– самотен/ни родител/и с дете/ца до 12 г., които са в невъзможност да оставят децата си сами.

 

05.05.2020 г.