Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Информационен ден по ОП„Развитие на конкурентоспособността на българската икономика”

11 ноември 2010 11:04,
Излъчване: Област Сливен преди 13 години, брой четения: 1019

На 15.11.2010 г. /понеделник/ от 11.00 часа в заседателната зала на Областна администрация, ще се проведе информационен ден. Ще бъдат представени отворените процедури за подбор на проекти по Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007 – 2013 г. и ще се представят новите процедури по оперативната програма, които предстои да бъдат обявени до края на 2010г. и през 2011 г.

Информационният ден се организира от г-ца Десислава Танева, Народен представител от ПП „ГЕРБ”. По нейна покана на информационният ден ще присъства Марияна Велкова - Изпълнителен директор на Агенцията за насърчаване на малките и средни предприятия.

Представителите на бизнеса ще имат възможност детайлно да се запознаят с условията и начина на кандидатстване и процедурите за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ.

Лектори ще бъдат експерти от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, която е Междинно звено по Приоритетни оси 1 и 2 на Оперативната програма и Управляващия орган на Оперативна програма „Конкурентоспособност” – Дирекция „Европейски фондове за конкурентоспособност” в Министерството на икономиката, енергетиката и туризма.

От 14 часа ще се проведе брифинг за журналистите.

Моля, заповядайте!