» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Информационен ден по ОП„Развитие на конкурентоспособността на българската икономика”

11 November 2010 11:04,
Emission of: District Sliven 13 years ago, number of readings: 1005

На 15.11.2010 г. /понеделник/ от 11.00 часа в заседателната зала на Областна администрация, ще се проведе информационен ден. Ще бъдат представени отворените процедури за подбор на проекти по Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007 – 2013 г. и ще се представят новите процедури по оперативната програма, които предстои да бъдат обявени до края на 2010г. и през 2011 г.

Информационният ден се организира от г-ца Десислава Танева, Народен представител от ПП „ГЕРБ”. По нейна покана на информационният ден ще присъства Марияна Велкова - Изпълнителен директор на Агенцията за насърчаване на малките и средни предприятия.

Представителите на бизнеса ще имат възможност детайлно да се запознаят с условията и начина на кандидатстване и процедурите за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ.

Лектори ще бъдат експерти от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, която е Междинно звено по Приоритетни оси 1 и 2 на Оперативната програма и Управляващия орган на Оперативна програма „Конкурентоспособност” – Дирекция „Европейски фондове за конкурентоспособност” в Министерството на икономиката, енергетиката и туризма.

От 14 часа ще се проведе брифинг за журналистите.

Моля, заповядайте!