Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Още един общински съветник от Сливен е включен в постоянна комисия на НСОРБ

09 юни 2020 12:02, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 3 години, брой четения: 569
НСОРБ

Председателят на Постоянната комисия по инвестиционна политика, устройство на територията и транспорт Радослав Кутийски е третият общински съветник от Сливен, който влиза в състава на една от постоянните комисии на Националното сдружение на общините в Република България.

Организацията на местните власти започна обновяването на състава на постоянните си комисии за мандат 2019-2023 г. Другите общински съветници от Сливен, които бяха включени в тях са председателите на Постоянната комисия по финанси, бюджет, икономическо развитие към Общински съвет-Сливен Юлия Гавазова и по образование, наука, култура и вероизповедания Лидия Димитрова. Решението е утвърдено от Управителния съвет на организацията. В състава на комисиите са включени още и представители на Община Сливен. В тях влизат зам.-кметът по икономическото развитие Стоян Марков и Мария Янева от Дирекция „Устройство на територията“.

За членове на комисиите всяка община самостоятелно и в зависимост от своя интерес, номинира експерти и общински съветници с опит, знания и интерес за развитието на съответните сфери на дейност.

В национално-представителната организация членуват всички 265 общини в България. Предвижда се провеждане на първите учредителни заседания на комисиите, на които е предвидено да бъдат избрани председателите им, както и бъдещата дейност и ангажименти на всяка от комисиите.

09.06.2020 г.