Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител проведе среща с Регионалните консултанти - Югозападен регион на Асоциацията за индустриален капитал в България

16 ноември 2010 17:43,
Излъчване: Област Сливен преди 13 години, брой четения: 1487
снимка

На 16.11.2010 г. областният управител г-н Марин Кавръков проведе среща в областна администрация с Регионалните консултанти - Югозападен регион на Асоциацията за индустриален капитал в България, г-жа Калина Калоянова и г-жа Елена Атанасова.

На срещата представителите на Асоциацията предложиха сътрудничество на областна администрация за популяризиране, ограничаване и превенция на неформалната икономика. На срещата се обсъди бъдещото съвместно партньорство.

Асоциацията на индустриалния капитал в България изпълнява четиригодишен проект „Ограничаване и превенция на неформалната икономика”.Основната цел на проекта е прекратяване и предотвратяване на прояви на неформалната икономика в страната и създаване на обществена нетърпимост към различните и форми и прояви.

Областният управител г-н Марин Кавръков пое ангажимент да информира Асоциацията за инициативи и събития на територията на област Сливен, да съдейства за разпространение на информация за постигнати резултати на проекта и събития по него, информационни материали и друга полезна информация. На сайта на областна администрация Сливен ще бъде оповестено доброволното партньорство с проекта.

Публикуваме информация за направен одит на 281 фирми за идентифициране на претърпените от тях вреди в резултат на неформалната икономика.

Файлове

прес [146KB]

Microsoft Word Document