» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Областният управител проведе среща с Регионалните консултанти - Югозападен регион на Асоциацията за индустриален капитал в България

16 November 2010 17:43,
Emission of: District Sliven 13 years ago, number of readings: 1499
снимка

На 16.11.2010 г. областният управител г-н Марин Кавръков проведе среща в областна администрация с Регионалните консултанти - Югозападен регион на Асоциацията за индустриален капитал в България, г-жа Калина Калоянова и г-жа Елена Атанасова.

На срещата представителите на Асоциацията предложиха сътрудничество на областна администрация за популяризиране, ограничаване и превенция на неформалната икономика. На срещата се обсъди бъдещото съвместно партньорство.

Асоциацията на индустриалния капитал в България изпълнява четиригодишен проект „Ограничаване и превенция на неформалната икономика”.Основната цел на проекта е прекратяване и предотвратяване на прояви на неформалната икономика в страната и създаване на обществена нетърпимост към различните и форми и прояви.

Областният управител г-н Марин Кавръков пое ангажимент да информира Асоциацията за инициативи и събития на територията на област Сливен, да съдейства за разпространение на информация за постигнати резултати на проекта и събития по него, информационни материали и друга полезна информация. На сайта на областна администрация Сливен ще бъде оповестено доброволното партньорство с проекта.

Публикуваме информация за направен одит на 281 фирми за идентифициране на претърпените от тях вреди в резултат на неформалната икономика.

Files

прес [146KB]

Microsoft Word Document