Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Временна организация на движението на 30 и 31 юли в Сливен по маршрута на 67-ата Международна колоездачна обиколка на България

28 юли 2020 11:52, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 3 години, брой четения: 528
Zatvoren put

След двугодишно прекъсване Международната колоездачна обиколка на България отново стартира, като част от календара на Международния колоездачен съюз. В нея участват пет български отбора и над 10 чуждестранни.

Надпреварата се провежда в четири състезателни етапа. Началото беше дадено в София на 27 юли. Сливен ще бъде домакин на третия етап от състезанието. Колоездачната колона ще бъде посрещната в града на 30 юли. Тя ще премине през „Дамарски мост“, по бул. „Цар Симеон“, бул. „Цар Освободител“ и ще финишира на площад „Хаджи Димитър“. В тази връзка ще бъде създадена временна организация на движението по маршрутите, по които ще преминават състезателите. Пътят в тези участъци ще бъде затворен за движение на МПС за времето от около 16.30 ч. до 17.30 ч.

Временна организация на движението ще бъде въведена и на 31 юли, петък, когато ще бъде даден официалният старт на четвърти етап пред сградата на Общината. Пътят ще бъде затворен за времето от около 14.30 ч. до 15.30 ч. в участъците на кръстовищата на булевардите „Цар Симеон“, „Братя Миладинови“ и „Бургаско шосе“, откъдето колоездачната колона ще премине и ще продължи към финала в Бургас.

Етапът в Сливен ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки, указани от Министерството на здравеопазването. В ОД на МВР Сливен е създадена организация за обезпечаване сигурността на спортната проява и опазване на обществения ред и безопасността на движението.