Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Община Сливен публикува анкета за мнението на гражданите относно развитието на общината

03 август 2020 14:09, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 3 години, брой четения: 678
Община Сливен

Община Сливен стартира процедура по разработване на План за интегрирано развитие на общината за периода 2021-2027 гoдина. Той определя основните приоритети в развитието на общината в следващия 7-годишен програмен период и е стратегически документ, който дефинира проектни идеи за финансиране със средства от европейския, общинския бюджет и други източници. В тази връзка представяме на вниманието на всички заинтересовани лица кратка анкета, която може да бъде попълнена на адрес:

 

https://www.questionpro.com/a/TakeSurvey?tt=fI0J/mY%2BZDU%3D

 

Анкетата е анонимна и съдържа въпроси, свързани с мнението на гражданите за развитието на общината и населените места на нейна територия.

 

Участието на жителите на Община Сливен в процеса по разработването на този стратегически документ е изключително важно и ще допринесе за неговото качество, реалистичност и широка обществена подкрепа.

Планът за интегрирано развитие се разработва, съгласно изискванията на Закона за регионалното развитие, Правилника за неговото прилагане и методическите указания за разработване и прилагане на планове за интегрирано развитие на община за периода 2021-2027 година.