Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кметът Стефан Радев награди зрелостниците-отличници в Сливен от випуск 2019/2020

03 август 2020 16:39, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 3 години, брой четения: 537
Nagradi

Четиримата зрелостници на Сливен, които завършиха училище с отличен успех се срещнаха днес със кмета Стефан Радев. Той ги поздрави за успешното приключване на гимназиалния етап и високите резултати.

„Вашите постижения са забележителни. Знам колко труд и старание се изискват за тях. Вярвам, че ще продължите в този дух и ако сте все така упорити и следвате своите цели, светът ще бъде ваш. Ще запомните годината си на завършване и със сложната и динамична за всички нас обстановка, но така е било писано. Надявам се да се възползвате по най-добрия начин от шансовете и възможностите, които стоят пред вас, да се върнете един ден и да продължите пътя си тук, в родния град“, пожела на отличниците кметът Радев. Той поздрави още техните учители и родители, които са участвали активно в обучението им през годините. Приветствие към всички отправи и началникът на Регионално управление на образованието - Сливен Милена Чолакова, която също присъства на награждаването.

Всеки един от зрелостниците получи сребърна възпоменателна монета „Старият бряст“, енциклопедия и цветен албум с най-емблематичните за Сливен места.

Това са Ванина Вълкова, ученичка от Профилирана природо-математическа гимназия „Добри Чинтулов“-Сливен. Зрелостничката има успех отличен 6.00 по всички учебни предмети, вписани в дипломата за средно образование. През учебната 2019/2020 година Ванина полага три държавни зрелостни изпита, на които има пълен отличен успех. Ванесса Терзиева, ученичка от Профилирана гимназия с преподаване на западни езици „Захарий Стоянов“-Сливен. Тя има успех отличен 6.00 по всички учебни предмети, вписани в дипломата за средно образование. Ралица Жекова, ученичка от ППМГ „Добри Чинтулов“-Сливен, завършва с отличен успех по всички учебни предмети, вписани в дипломата за средно образование и изявени способности в областта на науката. Кристиана Кънева, ученичка от Национална художествена гимназия „Димитър Добрович“-Сливен. Завършва специалност „Иконопис“ с отличен успех и оставя трайно присъствие в учебната дейност, артистичните изяви, творческия и спортен живот на гимназията. Награждавана е с редица отличия от изяви на регионално, национално и международно ниво.

 

Снимки

NagradiNagradiNagradiNagradiNagradiNagradi