» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

НЕОБХОДИМИ УСЛОВИЯ ЗА МОНТИРАНЕ НА СРЕДСТВА ЗА ДЯЛОВО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ

21 August 2020 13:59, Hyusein Hyuseinov
Emission of: Central Heating-Sliven 3 years ago, number of readings: 710
neobhodimi uslovia

1. ПАКЕТ ОТ ДОКУМЕНТИ, КОИТО ТОПЛОФИКАЦИЯ-СЛИВЕН ПРЕДОСТАВЯ НА КЛИЕНТИТЕ:

- Договор за извършване на услугата дялово разпределение на топлинна енергия с гореща вода чрез електронни разпределители – 2екз.

- Протокол от общо събрание – 1бр.

- Списък на собственици в сграда етажна собственост, включително и помещения с работещи радиатори.

- Справка за задължения

- Справка за моментно състояние на отоплителните тела

 

2. ЗА ДА СЕ УГОВОРИ ДАТА ЗА МОНТАЖ НА ЕЛ.РАЗПРЕДЕЛИТЕЛИТЕ Е НЕОБХОДИМО:

- Попълнен Договор за извършване на услугата дялово разпределение на топлинна енергия с гореща вода чрез електронни разпределители в 2екз.

- Протокол от общо събрание – 1бр.

- Списък на ВСИЧКИ собственици на имоти в сграда етажна собственост, включително неползващи отопление, подреден по входове и пореден номер на апартаментите, като всички полета в списъка трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да бъдат попълнени и подписани от упълномощения представител.

- Клиенти, нежелаещи да поставят уреди за дялово разпределение на отоплителни тела, са задължени да подадат заявление за отсъединяване или проверка на демонтажа, срещу съответното заплащане.

- Клиенти желаещи да присъединят нови радиатори, могат да го извършат самостоятелно, за което не дължат такса. Присъединяването ще се констатира в деня на монтажа на уредите. Клиентите могат да ползват услугите на Топлофикация-Сливен ЕАД срещу заплащане.

- На всички присъединени отоплителни тела се извършва проверка в деня на монтирането на ел.разпределителите.

- Всички клиенти на Топлофикация-Сливен ЕАД, трябва да НЯМАТ задължения към Дружеството или да сключат споразумение за разсрочено плащане.

- Ако клиент от сградата не плати задължението си, същия отсъединява радиаторите си, които след заплащане на задължението могат да бъдат присъединени.

- Събраните средства за заявените ел.разпределители трябва да се внесат в касата на дружеството, при подаване на документите.

- Ако клиент не осигури достъп в уговорената за монтаж дата, същият дължи 12лв. за монтаж на един разпределител, при повторно посещение от наша страна.