Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

КОНКУРС ЗА КОЛЕДНА КАРТИЧКА

26 ноември 2010 16:33,
Излъчване: Област Сливен преди 13 години, брой четения: 1542

На 26 ноември стартира за Пети път ежегодният конкурс за коледна картичка на Вестник «Сливенско дело», Фирма «Сименс» , Дружество на художниците - Сливен и Художествена галерия «Д. Добрович» - Сливен.

През настоящата година тази прекрасна инциатива отново ще е под патронажа на областния управител г-н Марин Кавръков и ще е част от благотворителната кампания «Весела Коледа за всички».

Всички картички ще бъдат предоставени на социалния патронаж в градовете - Сливен, Котел, Нова Загора и Твърдица и домовете за стари хори от Сливен и Нова Загора.

Над 2500 души очакват за светлите празници Вашите поздравления и картички.

 

 

Малки приятели,

 

нарисувайте най-красивата коледна картичка, с която да зарадвате възрастните хора от областта. Те очакват с нетърпение Вашия поздрав!

 

Техниката за изпълнение и размерите са по избор на всеки малък художник. Всички участници трябва да напишат своето име, адрес и телефон на картичката. Срокът за предаване на творбите е 15 декември 2010 г. в галерия „Май”/тел: 044 611 133.

Церемонията по награждаването на отличените творби ще се проведе във фоайето на читалище „Зора” на 18 декември от 10 часа.

Фирма „Сименс” ще предостави финансовата подкрепа за закупуване на награди за участниците.

 

Директор на ХГ „Д. Добрович”

 

Даниела Ненчева