Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

За поредна година Община Сливен се включва в кампанията „Убий скоростта, спаси дете“

16 септември 2020 10:05, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 3 години, брой четения: 534
Kampaniq

И тази година Община Сливен се включва в кампанията на Радио FM+ под надслов „Убий скоростта, спаси дете“. Целта й е да насочи вниманието на шофьорите и обществото към застрашителния брой пътни произшествия, чиито жертви са деца.

Сред общините, които се ангажират в кампанията са още София, Бургас, Варна, Русе, Благоевград, Велико Търново и Стара Загора. Всяка от тях ще позиционира разпознаваемите стикери от кампанията върху най-забележимата мобилна платформа - тази на задното стъкло на част от превозните средства от градския транспорт.

Наред с това, в националния ефир на радиото ще се включат редица популярни личности, в подкрепа на идеята, че нито една спестена секунда не струва колкото живота на едно дете. Линията на живо ще бъде отворена и за всички слушатели, които желаят да подкрепят кампанията или да изкажат мнение по въпросите и казусите, които тя поставя.

Радио FM+ изказва специални благодарности на Община Сливен и останалите общини, за съдействието, благодарение на което инициативата е придобила широка популярност и е затвърдила добрия си имидж.

Във връзка с повишаване безопасността и намаляне риска от произшествия, Община Сливен обнови маркировката на зоните около училищата преди началото на новата учебна година.

Снимки

KampaniqKampaniq