» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Промоционални договори за сезон 2020-2021г.

25 September 2020 15:21, Hyusein Hyuseinov
Emission of: Central Heating-Sliven 3 years ago, number of readings: 1937
sezon

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,

От 28.09.2020г., „Топлофикация – Сливен” ЕАД започва сключване на индивидуални промоционални договори за сезон 2020/2021г.

И този сезон „Топлофикация-Сливен” ЕАД прави значителни отстъпки на своите клиенти, като не изисква да се заплаща топлинната енергия отдадена от сградна инсталация, намаление на цената за битова гореща вода, и отстъпка за отопление.

Всички договори се сключват с краен срок 30.04.2021 г.

В зависимост от начина на разпределение на топлинната енергия в сградата, предлага следните договори:

- Договор 1: За клиенти, на които разпределението на топлинната енергия, се извършва на база отопляем обем - месечният предел за отопление се формира като произведение от инсталирания пълен обем и пределна цена 1,20лв./куб.м. с ДДС.

- Договор 2.1: За клиенти, на които разпределението на топлинната енергия се извършва с ел.разпределители, ползват отстъпка от сумата за отопление в размер на 8 %. За тези клиенти ще приложим предел на месечните сметки, формиран от инсталирания пълен обем на имота умножен по 1,20 лева с ДДС.

- Договор 2.2: За клиенти, на които разпределението на топлинната енергия се извършва с индивидуален топломер, ползват отстъпка от сумата за отопление в размер на 8 %.

- Пределна цена за отопление за битова гореща вода се запазва в размер на 9,00 лв./куб.м. с ДДС.

Тези отстъпки са валидни за всички наши клиенти, които заплащат редовно месечните си сметки за потребената топлинна енергия в 30 дневен срок.

Предвид удължаване срока на извънредната епидемиологична обстановка в страната, за Ваше улеснение предлагаме сключване на договор и чрез интернет. Предложените договори можете да намерите на следния електронен адрес: https://toplo.sliven.net/forms . След попълване и сканиране изпратете подписания договор на електронен адрес: tecsliven_site@abv.bg . Информация за сключения договор ще получите на Вашия електронен адрес.

Можете да сключите договор и в Информационния център – бул.”Хаджи Димитър” №39 (срещу ДКЦ1), като спазвате необходимите санитарно-хигиенни изисквания.

За спазване на епидемиологичните санитарно-хигиенни изисквания, договори в административната сграда на адрес бул.”Стефан Караджа” №23 няма да се сключват.

За всички, които имат уговорена дата за монтаж на ел.разпределители, договори ще се сключват след тази дата.