Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Как да съчетаете любимите си дънки с горнище

02 октомври 2020 12:17, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Без източник преди 3 години, брой четения: 2606
Как да съчетаете любимите си дънки с горнище

Назовете бързо една практична дреха! Дънки, нали? Това е първото нещо, което хрумва на повечето хора. Ако по-рано дънките са били предназначени за работа, то днес те имаш по-широко приложение.

Назовете бързо една практична дреха! Дънки, нали? Това е първото нещо, което хрумва на повечето хора. Ако по-рано дънките са били предназначени за работа, то днес те имаш по-широко приложение. И в това няма нищо случайно. Дънките за жени за създадени през 1953 г. и днес на практика може да ги откриете във всеки гардероб. Те са удобни, стилни, устойчиви на износване, секси и може да ги носите почти навсякъде! Освен това модни дизайнери от цял свят се стараят всяка година да предлагат нови интерпретации и идеи за комбиниране.

С какво горнище да съчетаете любимите си дънки?

Отговорът на този въпрос не е един. Възможностите са много и това е другата добра новина – в гардероба ви, за който вие упорито твърдите, че трябва да обновите с нещо ново, ще се открият доста подходящи решения. Не ни вярвате? Ще пробваме да ви убедим!

С тениска с надпис

Със сигурност разполагате с бели и черни тениски. Няма значение какъв надпис има върху тях, но той категорично изразява вашия характер – все пак вие сте ги избирали. Ако пък нямате, побързайте да разгледате прекрасните модели с иронични и забавни послания в Bolf.

Любимите си тениски може да носите с дънки с различна кройка. Не забравяйте да ги съчетаете с бели кецове и раница.

С горнище с разголени рамене

Подчертайте красотата на раменете си с подходящо горнище и сложете най-удобните си дънки, за да се чувствате свободни и привлекателни през целия ден. Тази визия ще ви стане любима, тъй като създава романтика и се асоциира с топлите дни от годината, когато слънцето и водата ни носят най-много радости.

С блуза с широки ръкави

В последно време модните дизайнери умело предлагат ретро мотиви, които горещо ви препоръчваме. Грабнете чифт дънки и ги съчетайте с красива и модерна блуза с широки ръкави. За предпочитане сложете бели дънки или пък скъсани.

С късо спортно горнище

Ако искате да изглеждате младежки и заредени с купонджийско настроение, не се колебайте и съчетайте любимите си светли дънки с късо спортно горнище. То ще подчертае талията ви и ще добави щипка сексуалност. Ако времето е колебливо, вземете със себе си и сако в подходящ цвят.

Със суитшърт с или без качулка

Бързо решение за прохладна вечер или пък за през есента и пролетта е комбинацията дънки със суитшърт. Тази спортна визия се допълва прекрасно с класически аксесоари – чанта от кожа и бижута според актуалните модни тенденции.

С дълго кимоно

Обогатете стила си на обличане с лек наклон към източните култури. Носете любимите си дънки с дълго кимоно. Това съчетание ще ви спечели с комфорта, който създава. Ако смятате, че в течение на деня ще ви стане твърде топло, сложете тънка блуза или потник отдолу. Така ще разполагате с план Б.

С горнище с квадратно деколте

Още един елемент от миналото се завръща с пълна сила днес, за да изглеждате потресаващо добре. Квадратното деколте стои еднакво добре както на жени с малки гърди, така и на такива с пищна гръд. Освен че ще изглеждате ултрамодерно, това горнище носи доза романтика и елегантност.

С жилетка с копчета

Една от последните модни тенденции гласи следното – дънките се носят с красива жилетка с копчета. За предпочитане изберете по-широки дънки, например в цвят бежово, бяло или пък небесносиньо. Жилетката нека е от качествена и мека материя. Тя трябва да може да бъде носена на голо. С други думи, това е комбинация за съблазнителни жени.

С кожено яке

Дънките с кожено яке са невероятно добра комбинация. С нея ще изглеждате потресаващо добре. Задължително подберете обувки, чанта и бижута в хармоничен стил.