» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Как да съчетаете любимите си дънки с горнище

02 October 2020 12:17, Lyudmila Kalapchieva
Emission of: Without source 3 years ago, number of readings: 2609
Как да съчетаете любимите си дънки с горнище

Назовете бързо една практична дреха! Дънки, нали? Това е първото нещо, което хрумва на повечето хора. Ако по-рано дънките са били предназначени за работа, то днес те имаш по-широко приложение.

Назовете бързо една практична дреха! Дънки, нали? Това е първото нещо, което хрумва на повечето хора. Ако по-рано дънките са били предназначени за работа, то днес те имаш по-широко приложение. И в това няма нищо случайно. Дънките за жени за създадени през 1953 г. и днес на практика може да ги откриете във всеки гардероб. Те са удобни, стилни, устойчиви на износване, секси и може да ги носите почти навсякъде! Освен това модни дизайнери от цял свят се стараят всяка година да предлагат нови интерпретации и идеи за комбиниране.

С какво горнище да съчетаете любимите си дънки?

Отговорът на този въпрос не е един. Възможностите са много и това е другата добра новина – в гардероба ви, за който вие упорито твърдите, че трябва да обновите с нещо ново, ще се открият доста подходящи решения. Не ни вярвате? Ще пробваме да ви убедим!

С тениска с надпис

Със сигурност разполагате с бели и черни тениски. Няма значение какъв надпис има върху тях, но той категорично изразява вашия характер – все пак вие сте ги избирали. Ако пък нямате, побързайте да разгледате прекрасните модели с иронични и забавни послания в Bolf.

Любимите си тениски може да носите с дънки с различна кройка. Не забравяйте да ги съчетаете с бели кецове и раница.

С горнище с разголени рамене

Подчертайте красотата на раменете си с подходящо горнище и сложете най-удобните си дънки, за да се чувствате свободни и привлекателни през целия ден. Тази визия ще ви стане любима, тъй като създава романтика и се асоциира с топлите дни от годината, когато слънцето и водата ни носят най-много радости.

С блуза с широки ръкави

В последно време модните дизайнери умело предлагат ретро мотиви, които горещо ви препоръчваме. Грабнете чифт дънки и ги съчетайте с красива и модерна блуза с широки ръкави. За предпочитане сложете бели дънки или пък скъсани.

С късо спортно горнище

Ако искате да изглеждате младежки и заредени с купонджийско настроение, не се колебайте и съчетайте любимите си светли дънки с късо спортно горнище. То ще подчертае талията ви и ще добави щипка сексуалност. Ако времето е колебливо, вземете със себе си и сако в подходящ цвят.

Със суитшърт с или без качулка

Бързо решение за прохладна вечер или пък за през есента и пролетта е комбинацията дънки със суитшърт. Тази спортна визия се допълва прекрасно с класически аксесоари – чанта от кожа и бижута според актуалните модни тенденции.

С дълго кимоно

Обогатете стила си на обличане с лек наклон към източните култури. Носете любимите си дънки с дълго кимоно. Това съчетание ще ви спечели с комфорта, който създава. Ако смятате, че в течение на деня ще ви стане твърде топло, сложете тънка блуза или потник отдолу. Така ще разполагате с план Б.

С горнище с квадратно деколте

Още един елемент от миналото се завръща с пълна сила днес, за да изглеждате потресаващо добре. Квадратното деколте стои еднакво добре както на жени с малки гърди, така и на такива с пищна гръд. Освен че ще изглеждате ултрамодерно, това горнище носи доза романтика и елегантност.

С жилетка с копчета

Една от последните модни тенденции гласи следното – дънките се носят с красива жилетка с копчета. За предпочитане изберете по-широки дънки, например в цвят бежово, бяло или пък небесносиньо. Жилетката нека е от качествена и мека материя. Тя трябва да може да бъде носена на голо. С други думи, това е комбинация за съблазнителни жени.

С кожено яке

Дънките с кожено яке са невероятно добра комбинация. С нея ще изглеждате потресаващо добре. Задължително подберете обувки, чанта и бижута в хармоничен стил.