Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

"Вълшебствата на Есента"

28 октомври 2020 19:35, Ирена Митева (Детска градина "Детски рай")
Излъчване: ДГ "Детски рай" преди 3 години, брой четения: 1560
"Вълшебствата на Есента"

Във всеки сезон има очарование, но Есента омагьосва с особено обаяние на пъстри цветове, причудливи форми, завладяващи багри и нереални трансформации.

Нейното чародейство е съпоставимо с магичните творения на децата от детска градина "Детски рай 2", които претвориха даровете на Есента в приказни вълшебства.

Родители и деца се насладиха на изложението "Вълшебствата на Есента", като се спазваха необходимите изисквания, съобразно разпоредби на МЗ И РЗИ в условията на COVID-19!

 

Снимки

"Вълшебствата на Есента""Вълшебствата на Есента""Вълшебствата на Есента""Вълшебствата на Есента""Вълшебствата на Есента""Вълшебствата на Есента""Вълшебствата на Есента""Вълшебствата на Есента""Вълшебствата на Есента""Вълшебствата на Есента""Вълшебствата на Есента""Вълшебствата на Есента""Вълшебствата на Есента""Вълшебствата на Есента""Вълшебствата на Есента""Вълшебствата на Есента""Вълшебствата на Есента"https://detskirai.net/index.php?id=342266"Вълшебствата на Есента""Вълшебствата на Есента""Вълшебствата на Есента""Вълшебствата на Есента""Вълшебствата на Есента""Вълшебствата на Есента""Вълшебствата на Есента"