Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Промо кодовете за отстъпки: уникален начин за спестяване на пари и повече продажби

10 ноември 2020 13:42, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Без източник преди 3 години, брой четения: 1967
Промо кодовете за отстъпки: уникален начин за спестяване на пари и повече продажби

Промоционалните кодове за отстъпки са от полза както за потребителите, пазаруващи онлайн, така и за магазините в сферата на електронната търговия. За да скъси дистанцията между двете страни, на българския пазар планира да стъпи Promocodius - международен уебсайт за промо кодове, намаления и специални предложения.

След успеха на Promocodius на световния пазар, България е следващата държава, в която компанията обмисля да навлезе. Към момента над 13 страни, включително Испания, САЩ, Дания, Швеция, Норвегия, Русия, Финландия и други, са включени под глобалната шапка на онлайн платформата. По този начин потребителите лесно могат да изберат локални и международни магазини, от чиито оферти да се възползват. След като потребителят влезе на началната страница на Promocodius, може да избере държавата, която го интересува и да разгледа местния сайт - като например https://promocodius.com/dk/, където ще види конкретните предложения за промоционални кодове.

Както включените магазини във всеки отделен уебсайт, част от групата на Promocodius, са различни, така и са и специалните предложения. Общото между всички тях, е че промо кодовете се обновяват, така че винаги да са актуални. Няма ограничение в количеството отстъпки, от които потребителят може да се възползва - като различните кодове предлагат различни промоционални условия (например процентно намаление, фиксирана сума отстъпка, безплатна доставка, подарък).

Услугата е напълно безплатна за ползване за всички интернет потребители, които искат да пестят значително, докато пазаруват. А отстъпките наистина си струват - различните промо кодове са с различна стойност, но могат да достигнат до 70, дори 90%. Особено примамливи са предложенията покрай празници като Черния петък, Коледа, Великден, или традиционните летни и зимни разпродажби, които магазините организират.

В последните месеци покрай глобалната пандемия от коронавирус начинът, по който потребителите пазаруват, коренно се промени и все повече хора предпочитат онлайн шопинга. Основните предимства на интернет пазаруването са ясни за всички - то е по-сигурно, по-удобно, по-бързо. Достъпността до магазини, предлагащи стоки и услуги от всякакъв тип и за всяка нужда и вкус, пести време и премахва риска от физически контакт. Но освен спестеното време от обикаляне по физически магазини, пазаруването онлайн пести и пари. Всеки активен интернет потребител вече е наясно, че онлайн магазините много по-често предлагат специални намаления и отстъпки, които липсват във физическите магазини. И все по-често потребителите търсят тези отстъпки и на базата на това дали ги намират, решават дали да поръчат от конкретния магазин, или да потърсят по-добро предложение.

В това отношение, услуга от типа на предлаганата от Promocodius, би била точно на правилното място, в правилното време. Електронната търговия в България бележи значителен ръст в последните години, и особено през 2020 година, покрай ситуацията с коронавируса. Пазарът е изключително активен и динамичен, и се очаква развитието му тепърва да продължи със сериозни темпове.

Възможността потребителите да намерят на едно място множество актуални оферти, с които да спестят пари, е допълнителен плюс в условията на икономическата криза, от която са засегнати множество браншове. От друга страна, онлайн магазините също могат да се възползват от перспективата да увеличат продажбите си и да достигнат до повече активни клиенти, като се включат с предложения за отстъпки на сайта на Promocodius.

В глобален мащаб, всеки месец над един милион потребители използват онлайн платформата за промо кодове Promocodius, което гарантира лесен и бърз начин електронните търговци да подсилят трафика към сайтовете си, да достигнат до повече потенциални нови клиенти и да бъдат по-конкурентноспособни в предизвикателното време и условия, с които трябва да се справят.