» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Промо кодовете за отстъпки: уникален начин за спестяване на пари и повече продажби

10 November 2020 13:42, Lyudmila Kalapchieva
Emission of: Without source 3 years ago, number of readings: 1993
Промо кодовете за отстъпки: уникален начин за спестяване на пари и повече продажби

Промоционалните кодове за отстъпки са от полза както за потребителите, пазаруващи онлайн, така и за магазините в сферата на електронната търговия. За да скъси дистанцията между двете страни, на българския пазар планира да стъпи Promocodius - международен уебсайт за промо кодове, намаления и специални предложения.

След успеха на Promocodius на световния пазар, България е следващата държава, в която компанията обмисля да навлезе. Към момента над 13 страни, включително Испания, САЩ, Дания, Швеция, Норвегия, Русия, Финландия и други, са включени под глобалната шапка на онлайн платформата. По този начин потребителите лесно могат да изберат локални и международни магазини, от чиито оферти да се възползват. След като потребителят влезе на началната страница на Promocodius, може да избере държавата, която го интересува и да разгледа местния сайт - като например https://promocodius.com/dk/, където ще види конкретните предложения за промоционални кодове.

Както включените магазини във всеки отделен уебсайт, част от групата на Promocodius, са различни, така и са и специалните предложения. Общото между всички тях, е че промо кодовете се обновяват, така че винаги да са актуални. Няма ограничение в количеството отстъпки, от които потребителят може да се възползва - като различните кодове предлагат различни промоционални условия (например процентно намаление, фиксирана сума отстъпка, безплатна доставка, подарък).

Услугата е напълно безплатна за ползване за всички интернет потребители, които искат да пестят значително, докато пазаруват. А отстъпките наистина си струват - различните промо кодове са с различна стойност, но могат да достигнат до 70, дори 90%. Особено примамливи са предложенията покрай празници като Черния петък, Коледа, Великден, или традиционните летни и зимни разпродажби, които магазините организират.

В последните месеци покрай глобалната пандемия от коронавирус начинът, по който потребителите пазаруват, коренно се промени и все повече хора предпочитат онлайн шопинга. Основните предимства на интернет пазаруването са ясни за всички - то е по-сигурно, по-удобно, по-бързо. Достъпността до магазини, предлагащи стоки и услуги от всякакъв тип и за всяка нужда и вкус, пести време и премахва риска от физически контакт. Но освен спестеното време от обикаляне по физически магазини, пазаруването онлайн пести и пари. Всеки активен интернет потребител вече е наясно, че онлайн магазините много по-често предлагат специални намаления и отстъпки, които липсват във физическите магазини. И все по-често потребителите търсят тези отстъпки и на базата на това дали ги намират, решават дали да поръчат от конкретния магазин, или да потърсят по-добро предложение.

В това отношение, услуга от типа на предлаганата от Promocodius, би била точно на правилното място, в правилното време. Електронната търговия в България бележи значителен ръст в последните години, и особено през 2020 година, покрай ситуацията с коронавируса. Пазарът е изключително активен и динамичен, и се очаква развитието му тепърва да продължи със сериозни темпове.

Възможността потребителите да намерят на едно място множество актуални оферти, с които да спестят пари, е допълнителен плюс в условията на икономическата криза, от която са засегнати множество браншове. От друга страна, онлайн магазините също могат да се възползват от перспективата да увеличат продажбите си и да достигнат до повече активни клиенти, като се включат с предложения за отстъпки на сайта на Promocodius.

В глобален мащаб, всеки месец над един милион потребители използват онлайн платформата за промо кодове Promocodius, което гарантира лесен и бърз начин електронните търговци да подсилят трафика към сайтовете си, да достигнат до повече потенциални нови клиенти и да бъдат по-конкурентноспособни в предизвикателното време и условия, с които трябва да се справят.