» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

КОНКУРС НА ТЕМА “ЕКО КОЛЕДА”

12 November 2020 13:37, Hyusein Hyuseinov
Emission of: Central Heating-Sliven 3 years ago, number of readings: 238
eko_koleda

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

От днес всеки жител на град Сливен може да се включи в коледния конкурс на „Топлофикация Сливен” ЕАД, наречен „ЕКО КОЛЕДА”. Идеята на конкурса е да преобразим част от предметите, които отиват за смет, като изработим от тях атрактивна коледна украса. Рециклирането е предизвикателство в забързания начин на живот, който водим. В тази връзка конкурсът поставя темата за един значим проблем на дневен ред, като го прави по забавен и вдъхновяващ начин.

ПРАВИЛА:

Правилата на конкурса са, че няма правила. Използвайте стара чаша, за да я превърнете в красив свещник, ненужни дрехи, от които да ушиете играчки за елхата, опаковки от хранителните продукти, за да изработите цветен гирлянд и всичко, което ви хрумне.

Направете снимка с телефона си и ни я изпратете до 15 декември на e-mail: toplo.sliven@abv.bg с основание „ЕКО КОЛЕДА”, като посочите три имена и телефон за връзка.

В потвърждение, че сме получили Вашето предложение, ще получите Нашето свежо издание с много интересни идеи и рецепти за незабравими коледни празници.

 

На 18 декември авторите на трите най-интересни идеи ще получат и своите награди:

 

1 награда – 300 лв

2 награда – 150 лв

3 награда –декорация за коледната трапеза.

Развихрете въображението си и участвайте. Не чакайте последния момент. Забавлявайте се и дайте своя принос за една по – добра заобикаляща ни околна среда. Проблемът с екологията заема и ще заема централно място и в инвестиционната програма на „Топлофикация Сливен” ЕАД до пълното постигане на чисто производство. Конкурсът е повод да се замислим всички, да направим своята равносметка и да продължим напред с още по – ясни цели и приоритети.

„Топлофикация Сливен” ЕАД пожелава успех на всички участници и очаква с нетърпение всички свежи идеи.