Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Ден на толерантността, приятелството и добротата

17 ноември 2020 16:18, Ирена Митева (Детска градина "Детски рай")
Излъчване: ДГ "Детски рай" преди 3 години, брой четения: 1396
Ден на толерантността, приятелството и добротата

Предстоят ни светли празници, които носят духа на добротата, топлината и семейния уют. Децата от група "Бонбони" и група "Калинки" се посветиха точно на тези добродетели. Чрез вълшебния свят на приказките, учителите показаха на нашите деца най-правилният път - пътят към доброто.

С песни, стихове и весело настроение се научиха децата, че от днес нататък ще забелязват, уважават и съхраняват всичко красиво и ценно около нас.

Снимки

Ден на толерантността, приятелството и добротатаДен на толерантността, приятелството и добротатаДен на толерантността, приятелството и добротатаДен на толерантността, приятелството и добротатаДен на толерантността, приятелството и добротатаДен на толерантността, приятелството и добротатаДен на толерантността, приятелството и добротатаДен на толерантността, приятелството и добротатаДен на толерантността, приятелството и добротатаДен на толерантността, приятелството и добротатаДен на толерантността, приятелството и добротатаДен на толерантността, приятелството и добротатаДен на толерантността, приятелството и добротата