Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Ден на толерантността, приятелството и добротата

17 ноември 2020 16:18, Ирена Митева (Детска градина "Детски рай")
Излъчване: ДГ "Детски рай" преди 3 години, брой четения: 1279
Ден на толерантността, приятелството и добротата

Предстоят ни светли празници, които носят духа на добротата, топлината и семейния уют. Децата от група "Бонбони" и група "Калинки" се посветиха точно на тези добродетели. Чрез вълшебния свят на приказките, учителите показаха на нашите деца най-правилният път - пътят към доброто.

С песни, стихове и весело настроение се научиха децата, че от днес нататък ще забелязват, уважават и съхраняват всичко красиво и ценно около нас.

Снимки

Ден на толерантността, приятелството и добротатаДен на толерантността, приятелството и добротатаДен на толерантността, приятелството и добротатаДен на толерантността, приятелството и добротатаДен на толерантността, приятелството и добротатаДен на толерантността, приятелството и добротатаДен на толерантността, приятелството и добротатаДен на толерантността, приятелството и добротатаДен на толерантността, приятелството и добротатаДен на толерантността, приятелството и добротатаДен на толерантността, приятелството и добротатаДен на толерантността, приятелството и добротатаДен на толерантността, приятелството и добротата