Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ЗА ХОРА, ОТ ХОРА!

29 ноември 2020 09:50, Ивелина Тодорова (ОУ "Панайот Хитов")
Излъчване: ОУ "П. Хитов" (VII) преди 3 години, брой четения: 2646
м-н Мерканто

Коледа е най-светлият християнски празник, когато всички се събираме със семействата си и с най-близките си хора и се радваме на обичта и подкрепата им. За съжаление има много хора в България, които нямат финансовите възможнотсти да осигурят на семействата си така бленуваната коледна трапеза, около която да се съберат задружно и да почувстват уюта и празничното настроение, което празникът носи. За тях Коледа е просто поредният тъжен ден, на който те осъзнават колко са сами. Ако всички отделим по малко, можем да им помогнем да се почувстват обичани!

За това децата с големи сърца от ОУ"Панайот Хитов" Ви отправят апел в навечерието на най-светлия празник да се включите в нашата благотворителна кауза за събиране на хранителни продукти за хора в неравностойно положение.

За сега, в три магазина в Сливен - м-н "Апетит" в кв. Българка, м-н "Мерканто" и м-н "Детелина" на бул. "Панайот Хитов" , ние поставихме три прекрасни, ръчно изработени кутии "ЗА хора От хора", безвъзмездно изработени и предоставени ни от нашите партньори в инициативата ПодаримеБг! Докато пазарувате продукти за себе си или за любимите си хора и имате желанието и възможността да отделите малка допълнителна сума, закупете и поставете в кутията избран от Вас продукт, с който ние ще зарадваме за Коледа някой, който не може да си го позволи. Нека заедно се обединим и покажем, че сме ХОРА, че можем да донесем щастието, дори само на едно семейство!

Нека внесем в тези домове надежда, че светът може да бъде по-добро място, надежда, че всички хора можем да бъдем едно голямо семейство, в което да цари повече любов, повече хуманност и повече шансове за всички!

Тази година за хората в нужда Дядо Коледа не само може да дойде, но и да има много лица! Да станем едно от тях!

Весели празници!

Снимки

м-н Меркантом-н Детелинам-н Апетитм-н Апетит