Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ПОБЕДИТЕЛИ В КОНКУРСА "ЕКО КОЛЕДА"

18 декември 2020 15:23, Хюсеин Хюсеинов (Топлофикация Сливен ЕАД)
Излъчване: Топлофикация-Сливен преди около 1 месец, брой четения: 201
purvo_myasto1

Уважаеми участници,

 

Избрани са победителите в коледен конкурс „Еко Коледа“, организиран от „Топлофикация Сливен". Идеята на инициатива, в която нямаше правила беше отпадъци от домакинствата да бъдат преобразени в атрактивна коледна украса.

 

Първо място печели-Ивина Иванова от ДГ "Валентина Терешкова" гр. Батановци, филиал с. Ярджиловци, група "Слънце". Нейната украса е сътворена от изгорели крушки.

 

Второто място е за Мария Василева. Тя е създала венец от пластмасови бутилки и коледно ангелче от бутилка декорирано с остатък от стар гирлянд, топка за игра и пластмасов капак от кутия за играчки.

 

Трето място в класацията заема Ивелина Пашова, която е направила две пингвинчета от пластмасови шишета, чорап и акрилни бои, висулка от стара изгоряла крушка и коледна елха от стари брошури."

 

Спечелилите първа и втора награда ще получат своите парични награди -съответно 300 и 150 лв. по банков път, а трета награда, която е коледна декорация ще бъде изпратена по куриер.

 

Наградите ще бъдат получени след като ни бъдат предоставени изработените украси / на място или по куриер на адрес гр. Сливен, бул Стефан Караджа 23, тел. 044622722/

 

 

 

"Топлофикация-Сливен" ЕАД пожелава на всички светли празници!

Снимки

purvo_myasto1.2vtoro_myasto2.1vtoro_myasto2.2treto_myasto3.1treto_myasto3.2eko_koleda