Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

БЛАГОДАРИМ НА ДОБРИНАТА!

13 януари 2021 17:00, Ивелина Тодорова (ОУ "Панайот Хитов")
Излъчване: ОУ "П. Хитов" (VII) преди 3 години, брой четения: 1359
Благодарим!

"Доброто е храна на сърцето. Без доброто човек не може да бъде здрав, нито щастлив. Сърцето се развива и усъвършенства само чрез доброто."

Скъпи приятели, Благодарим на всички хора с големи и добри сърца за радостта и топлинката, която изпратиха на много семейства в неравностойно положение по време на празниците, включвайки се в нашата инициатива "За хора, от хора". С вашите дарения успяхме да зарадваме не малък брой деца, които имаха възможността да споделят Коледната трапеза заедно със своите роднини, насладиха се пълноценно и истински на топли моменти заедно, благославяйки своите доброжелатели.

За всичко, което получихме и раздадохме, благодарим и се прекланяме пред всички хора, включили се в тази кампания. Още веднъж доказахте, че жителите на град Сливен са хора с големи сърца, готови да помогнат във всеки един момент! Благодарим и на топлият български глас от чужбина, Мария Митева, която успя да зарази и други наши сънародници в Лондон, които изпратиха чудесни коледни подаръци за децата! На организаторите - нашите прекрасни ученици, благодарим за огромния безвъзмезден труд и за това, че носят Благотворителността в сърцето си и това не е само тяхно верую, но и начин на живот. На нашите партньори, м-н "Мерканто", м-н "Детелина", м-н "Апетит", м-н "Континент", ПодаримеБГ, желаем да изкажем възхищението си и преклонението, че безвъзмедно и с огромно желание се превърнахте в своеобразна работилница на Дядо Коледа и бяхте сборен пункт на Добрината! Поклон пред всички Вас! Благодарим ви, че ви има!

Искрено Ваши, ръководството и колективът на ОУ"Панайот Хитов"

Снимки

Благодарим!Благодарим!Благодарим!Благодарим!Благодарим!Благодарим!Благодарим!