Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Коледен концерт на НЧ ”Хаджи Димитър” за деца с интелектуални затруднения от Защитено жилище.

17 декември 2010 14:00,
Излъчване: Област Сливен преди 13 години, брой четения: 1100
снимка

На 16.12.2010 г. се проведе коледен концерт на НЧ ”Хаджи Димитър” за деца с интелектуални затруднения от Защитено жилище.

Коледният концерт на НЧ ”Хаджи Димитър” е част от Благотворителната кампания „Весела коледа за всички”, която се провежда под патронажа на областния управител г-н Марин Кавръков.

На тържеството от областна администрация присъстваха заместник областният управител г-н Христо Карабекиров и г-жа Марияна Иванова, директор на дирекция АПОФУС.

Децата от Защитеното жилище за лица с интелектуални затруднения получиха подаръци от дядо Коледа и в знак на благодарност с кратка програма изпълнена с много искрена емоция, поздравиха всички гости в залата.

Подаръците за децата са осигурени от Европа директно, а коледната елха от РУГ Сливен със съдействието на областния управител.

С песента „Тиха нощ” изпълнена от децата от ДФТС „Българче” и пожелания за много здраве, добрини и много топлина и обич завърши празничната програма.

Нека в навечерието на Рождество Христово, най – светлия християнски празник, да си спомним за добрите дела, сторени през отиващата си година и през идната да ги удвоим.

Снимки

снимкаснимка