» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Коледен концерт на НЧ ”Хаджи Димитър” за деца с интелектуални затруднения от Защитено жилище.

17 December 2010 14:00,
Emission of: District Sliven 13 years ago, number of readings: 1141
снимка

На 16.12.2010 г. се проведе коледен концерт на НЧ ”Хаджи Димитър” за деца с интелектуални затруднения от Защитено жилище.

Коледният концерт на НЧ ”Хаджи Димитър” е част от Благотворителната кампания „Весела коледа за всички”, която се провежда под патронажа на областния управител г-н Марин Кавръков.

На тържеството от областна администрация присъстваха заместник областният управител г-н Христо Карабекиров и г-жа Марияна Иванова, директор на дирекция АПОФУС.

Децата от Защитеното жилище за лица с интелектуални затруднения получиха подаръци от дядо Коледа и в знак на благодарност с кратка програма изпълнена с много искрена емоция, поздравиха всички гости в залата.

Подаръците за децата са осигурени от Европа директно, а коледната елха от РУГ Сливен със съдействието на областния управител.

С песента „Тиха нощ” изпълнена от децата от ДФТС „Българче” и пожелания за много здраве, добрини и много топлина и обич завърши празничната програма.

Нека в навечерието на Рождество Христово, най – светлия християнски празник, да си спомним за добрите дела, сторени през отиващата си година и през идната да ги удвоим.

Photos

снимкаснимка