Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

„ДА ПОКАНИМ УЧИЛИЩЕТО ВКЪЩИ – ИНСТРУМЕНТИ ЗА РЕАЛИЗИРАНЕ НА ОБУЧЕНИЕ ОТ РАЗСТОЯНИЕ В ЕЛЕКТРОННА СРЕДА“

01 февруари 2021 14:29, Невелина Кикьова (X СОУ )
Излъчване: СУ "Й. Йовков" (X) преди 3 години, брой четения: 743
Снимка 1

На 27.01.2021 г. в СУ „Йордан Йовков“ – Сливен се проведе открит урок по литература на тема: „Природата и човекът в стихотворението „Отечество любезно, как хубаво си ти!“ от Иван Вазов“.

Занятието бе съобразено с Плана на Регионално управление на образованието – Сливен за методическа подкрепа на педагогически специалисти в системата на училищното образование: „Да поканим училището вкъщи – инструменти за реализиране на ОРЕС“.

Гости на урока бяха: Надежда Тодорова – Петрова – старши експерт по български език и литература в Регионално управление на образованието – Сливен, учители от СУ „Константин Константинов , ОУ „Елисавета Багряна“, както и колеги от СУ „Йордан Йовков“.

Урокът беше подготвен и изнесен с помощта на образователния презентационен софтуер за интерактивна дъска „MozaBook“ и платформата за осъществяване на обучение от разстояние в електронна среда „MS Teams“.

В подготовката и представянето на откритото занятие участваха: Ивелина Ангелова – учител по български език и литература, Антон Веснаков – ръководител направление „ИКТ“, Димитър Желев – учител по информатика и информационни технологии, Събрина Стефанова – ученичка от СУ „Йордан Йовков“.

Може да гледате запис на урока в YouTube на следния линк:

 

Може да гледате запис на урока в YouTube на следния линк: https://youtu.be/OMXkd_Hwtso

Снимки

Снимка 2Снимка 3Снимка 4Снимка 5Снимка 6Снимка 7Снимка 8Снимка 9Снимка 10Снимка 11Снимка 12Снимка 13