» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Какви имоти се търсят в София?

24 February 2021 10:02, Lyudmila Kalapchieva
Emission of: Without source 3 years ago, number of readings: 705
Какви имоти се търсят в София?

Недвижимите имоти ще се търсят винаги. Те са една рентабилна инвестиция за цял живот и покупка от първа необходимост за всяко семейство. Когато избираме жилище, трябва да сведем избора си до минимум, извършвайки селекцията според критерии, като квартал, квадратура, изложение, разпределение на помещенията, тип строителство и др.

Постоянно излизат нови и нови обяви за недвижими имоти в София за продажба, които в агенция Superimoti.bg са винаги най-атрактивни. Там също така ще попаднете и на предложения за имущество под наем, като то включва както жилищни, така и търговски помещения. Те са локализирани в комуникативни квартали и райони в столицата, които ще Ви дадат възможност да се придържате към забързаността на ежедневието, но наред с това и да бягате от нея в края на деня.

 

Кои са най-търсените недвижими имоти в София?

 

Търговските и жилищни помещения в град София винаги ще са актуални на пазара. Дори и при едно покачване на цените за недвижимо имущество, хората никога няма да спрат да искат да устроят живота си, а това неизменно е свързано и с покупката на апартамент или къща. Пазар има за всички видове имоти, но крайният избор на всеки потенциален купувач зависи най-вече от платежните способности, предпочитаната локация и желаната квадратура. В Superimoti.bg ще откриете предложения за:

- Апартаменти в комплекси;

- Етажи от къщи;

- Цели къщи;

- Земи в регулация;

- Търговски, офис и бизнес помещения;

От голямо значение е и дали искате да живеете извън шумната столица или да останете в епицентъра на събитията, където животът никога не спира и където динамиката е винаги на пълни обороти. Голям процент от семействата с деца залагат на квартали, като Бояна и Драгалевци, които се определят като топ локация, подходяща за хората с по-големи възможности. В близост до планината, но отново на няколко минути разстояние от София, тези райони са сред най-желаните от всеки, който иска да инвестира в ново жилище.

 

Какви оферти ще открием в Superimoti.bg?

 

Този онлайн портал за недвижими имоти предлага многобройни възможности за откриване на подходящ дом или търговско помещение на територията на София, което да Ви устройва във всяко едно отношение. В Superimoti.bg ще намерите разнообразни оферти, като: