Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Какъв лаптоп да си купим - съветват от Пласико

24 февруари 2021 10:10, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Без източник преди 3 години, брой четения: 390
Plasico

Живеем в модерен свят. Технологичният напредък постоянно ни напомня за себе си, а ние можем да използваме прогреса изцяло в наша полза. Днес почти няма човек, който да не разполага със смартфон, лаптоп, таблет или настолен компютър. Някои от нас ги притежават дори всичките, което е от голяма полза за това да работим добре, да комуникираме и да се забавляваме пълноценно в свободното си време. Разгледайте всички видове лаптопи от магазин Plasico и изберете подходящ модел с добри характеристики и висока функционалност, която напълно да отговаря на неговото приложение.

 

Как да изберем лаптоп

 

Изборът на преносим компютър не е като да си купим нова дреха. И в двата случая искаме да открием най-доброто решение, което напълно да отговаря на нашите потребности в технологически план. Ако ни е необходим лаптоп за работа, е препоръчително да заложим на моделите с добри параметри, които гарантират безпроблемната и дългосрочна работа на устройството. Освен на дизайна и цената, обърнете внимание и на характеристики като:

- Статус - на промоция, с удължена гаранция, за игри, за бизнеса и др.;

- Марка - Acer, Apple, HP, Dell, Lenovo, Prestigio, Asus и др.;

- Резолюция - 4K, Full HD, Pixelsense и др.;

- Процесор - 2, 4, 6, 8-ядрен;

- RAM памет - от 4GB до 32GB;

- Видео карта и видео памет;

- Серия.

Геймърските модели са с подсилени параметри, които осигуряват висока производителност и отлична картина. Бизнес лаптопите също имат капацитета да поддържат някои по-тежки програми, които разработчици и ИТ специалистите използват всекидневно. При преносимите компютри с общо предназначение са налице параметри, които покриват основните изисквания за работа.

 

Можем ли да го купим на изплащане

 

Днес почти всичко би могло да бъде закупено на изплащане. Покупката на лаптоп е една сериозна инвестиция, която си струва да направите обмислено. След като сте открили подходящ модел преносим компютър, имате вариант или да го купите на вноски, или да дадете еднократно една сериозна сума пари. Вие решавате, а магазин Пласико ще Ви подкрепи във всяко едно Ваше решение.