Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ДЕН НА ПРИЯТЕЛСТВОТО И ТОЛЕРАНТНОСТТА

24 февруари 2021 10:19, Невелина Кикьова (X СОУ )
Излъчване: СУ "Й. Йовков" (X) преди 3 години, брой четения: 638
Снимка 1

На 23 и 24 февруари 2021 г. при спазване на мерките за лична и социална защита, за пореден път учениците от СУ „Йордан Йовков” отбелязаха Деня за борба с тормоза в училище, познат още като Ден на розовата фланелка. По този повод в училището бяха организирани за учениците от 1 до 4 клас конкурс за детска рисунка на тема „Приятелят до мен”, a учениците от 5, 7,10 и 12 клас проведoха групово занимание на тема „Протегни ръка за приятелство и не на тормоза в училището”. Всички дейности се проведоха при голям интерес и с активното участие на учениците, техните класни ръководители, учители и педагогически специалисти. Най-добрите рисунки са изложени във фоайето за разглеждане от учениците и гостите на училището.

С всяка изминала година отбелязването на този ден се превръща в една добра традиция в нашето училище и подходящ повод да поговорим за приятелството, да обединим усилията си учители, педагогически специалисти, ученици и заедно да се противопоставим на проявите на тормоз и агресия. Да превърнем добрите послания, които споделят нашите ученици за приятелството в норма на поведение, за да бъдат по-добри чрез общуване, приятелство и толерантност и да се противопоставят на проявите на агресия и тормоз.

Снимки

Снимка 2Снимка 3Снимка 4Снимка 5Снимка 6Снимка 7Снимка 8Снимка 9Снимка 10Снимка 11Снимка 12Снимка 13Снимка 14Снимка 15Снимка 16Снимка 17Снимка 18Снимка 19