» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

ДЕН НА ПРИЯТЕЛСТВОТО И ТОЛЕРАНТНОСТТА

24 February 2021 10:19, Nevelina Kikjova
Emission of: HS "Y. Yovkov" (X) 3 years ago, number of readings: 645
Снимка 1

На 23 и 24 февруари 2021 г. при спазване на мерките за лична и социална защита, за пореден път учениците от СУ „Йордан Йовков” отбелязаха Деня за борба с тормоза в училище, познат още като Ден на розовата фланелка. По този повод в училището бяха организирани за учениците от 1 до 4 клас конкурс за детска рисунка на тема „Приятелят до мен”, a учениците от 5, 7,10 и 12 клас проведoха групово занимание на тема „Протегни ръка за приятелство и не на тормоза в училището”. Всички дейности се проведоха при голям интерес и с активното участие на учениците, техните класни ръководители, учители и педагогически специалисти. Най-добрите рисунки са изложени във фоайето за разглеждане от учениците и гостите на училището.

С всяка изминала година отбелязването на този ден се превръща в една добра традиция в нашето училище и подходящ повод да поговорим за приятелството, да обединим усилията си учители, педагогически специалисти, ученици и заедно да се противопоставим на проявите на тормоз и агресия. Да превърнем добрите послания, които споделят нашите ученици за приятелството в норма на поведение, за да бъдат по-добри чрез общуване, приятелство и толерантност и да се противопоставят на проявите на агресия и тормоз.

Photos

Снимка 2Снимка 3Снимка 4Снимка 5Снимка 6Снимка 7Снимка 8Снимка 9Снимка 10Снимка 11Снимка 12Снимка 13Снимка 14Снимка 15Снимка 16Снимка 17Снимка 18Снимка 19