» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Отбелязахме денят на розовата фланелка

25 February 2021 10:00, OU "E. Bagryana" (XII)
Emission of: HS "E. Bagryana" (XII) 3 years ago, number of readings: 1167
Ден на розовата фланелка

Под мотото „Не на тормоза в училище”, за поредна година ученици и учители при ОУ „Елисавета Багряна” гр. Сливен, отбелязаха последната сряда на месец февруари, превърнала се в символ на доброто и толерантността - „Денят на розовата фланелка“.

С много усмивки и добро настроение, участниците в своеобразния празник показаха своята позиция против агресията, насилието и тормоза и за пореден път създадоха позитивна атмосфера в училище.

Photos

Ден на розовата фланелкаДен на розовата фланелкаДен на розовата фланелкаДен на розовата фланелкаДен на розовата фланелкаДен на розовата фланелкаДен на розовата фланелкаДен на розовата фланелкаДен на розовата фланелкаДен на розовата фланелкаДен на розовата фланелкаДен на розовата фланелкаДен на розовата фланелкаДен на розовата фланелкаДен на розовата фланелкаДен на розовата фланелкаДен на розовата фланелкаДен на розовата фланелкаДен на розовата фланелкаДен на розовата фланелкаДен на розовата фланелкаДен на розовата фланелкаДен на розовата фланелкаДен на розовата фланелкаДен на розовата фланелкаДен на розовата фланелкаДен на розовата фланелка