Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Граждани потърсиха съдействие по различни казуси в приемния ден на кмета Стефан Радев

05 март 2021 16:07, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 3 години, брой четения: 410
Priemen_den

Различни казуси представиха днес граждани в приемния ден на кмета Стефан Радев. Жители от вилна зона потърсиха съдействие за разрешаване на конкретен проблем в района си. Кметът пое ангажимент към живущите за проверка на място от страна на експерти от Общината. Състоянието на уличната мрежа в едно от по-малките населени места беше акцент от среща с жители на малко населено място. По този случай Стефан Радев припомни, че Общината планира ремонти по част от пътната инфраструктура, които предстои да стартират поетапно и при подходящи метеорологични условия.

Сред посетителите днес беше и представител на фирма, производител на електрически камиони и елмобили, който презентира спецификите и предимствата, свързани с насърчаването на електрическата мобилност.

Приемният ден на кмета и неговия екип е всеки първи четвъртък от месеца, като при неотложни ангажименти е възможна промяна в дните и записаните граждани се уведомяват за това. Записването се извършва три дни преди приемния ден – в понеделник от 08.30 часа в Центъра за административно обслужване на гражданите – източен вход на Общината. Жалби и сигнали се приемат и по електронна поща.