Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ поздравиха персонала на COVID-отделенията за 8 март

08 март 2021 16:36, Валя Марева (ПП "ГЕРБ"-Сливен)
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 3 години, брой четения: 841
----

Представители на ГЕРБ Сливен и тази година спазиха традицията и подариха цветя на дамите за празника - 8 март. Кандидатите за народни представители Мария Белова и д-р Славян Тъмнев, и представители на младежката организация на ГЕРБ Сливен поздравиха лекарите и медицинските сестри от COVID-отделенията в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“, Военна болница, МБАЛ „Хаджи Димитър“, Инфекциозно отделение и Детско отделение към областната болница. Лекарите и персоналът на първа линия освен искрена благодарност и цвете, получиха и торти за празника.

Цветя получи и завеждащият на отделението по ендокринология и кандидат – депутат от ГЕРБ д-р Наталия Канева, чието отделение в момента е преструктурирано за лечение на пациенти с COVID-19.

По молба на персонала на Детското отделение в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“, кандидатите за народни представители подариха на персонала телевизионен приемник.

Мария Белова благодари на екипите – лекари, медицински сестри и санитари, за човечността, грижите и огромния професионализъм, които полагат за лечението на пациентите си. „Изказвам искрената си благодарност към всички Вас за всекидневния Ви труд, за грижите за пациентите и високия Ви професионализъм. Лекарската професия е мисия и не всеки има силата и смелостта да я поеме. Да поемеш отговорността за чуждото здраве и живот изисква изключителни качества - както професионални, така и човешки. Благодаря Ви, че изпълнявате мисията си самоотвержено, често с цената на Вашия живот, огромно напрежение, безсъние и лишения. Нека енергията и ентусиазмът не Ви напускат в нито един миг! Продължавайте с душа и сърце, всеотдайност и любов да защитавайте каузата на Вашия професионален избор – най-важната ценност – здравето и човешкият живот. Желая ви здраве и дълголетие, и да съхраните в трудното и отговорното си ежедневие хуманността и оптимизма! Честит празник!“, заяви Мария Белова.

Д-р Славян Тъмнев, също поздрави колегите си за днешния празник. Той им пожела да бъдат все така отдадени на професията си, да съхранят добротата и отзивчивостта, която посвещават на пациентите си!

ГЕРБ Сливен поздравява всички жени с техния празник 8 март и им пожелава да са винаги усмихнати, обичани и желани!

 

Снимки

-------------------