Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кои пролетни и летни якета да изберете, за да създадете модерна визия?

31 март 2021 16:25, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Без източник преди 3 години, брой четения: 602
Кои пролетни и летни якета да изберете, за да създадете модерна визия?

Предстоящият пролетно-летен сезон се е подготвил с невероятни попадения за връхни дрехи, които изглеждат превъзходно във всякакви визии – официални, спортно-елегантни, спортни, ежедневни, туристически, та дори и коктейлни. Единственото нещо, което се очаква от нас, е да преценим на кой стайлинг искаме да заложим. Въпреки всичко, съществуват няколко типа връхни дрехи, които всяка жена трябва да притежава в гардероба си, така че да бъде спокойна в дните с непредвидени пролетни дъждове или прохладните летни нощи.

Категорията, свързана с дамски дрехи на answear.bg, ни предлага едни от най-добрите попадения в света на дамската мода. Благодарение на избора, който ще направим, можем да се почувстваме максимално спокойни за предстоящия сезон и модния тренд, който сме напът да зададем по отношение на облеклото ни. Нека да видим кои са най-актуалните модели при якетата, които заслужават нашето внимание.

 

Какъв модел яке да изберем, ако се стремим към официална или елегантна визия?

Шлиферите носят френско настроение, което всяка дама обожава, особено през пролетта. Изборът на дължина е огромен, но е ясно, че на каквото и да се спрете, това е прекрасен вариант, благодарение на който ще се чувствате защитени от изненадваща буря, но и това няма по никакъв начин да наруши вашия етикет по отношение на облеклото. Стилът лъха от километри и говори единствено и само за вашата изисканост.

Друг вариант е палтото, особено популярен в Сливен, София, Париж или Лондон, в дните, когато само месецът е този, който определя сезона, но температурите са на абсолютно противоположно мнение и сякаш не им се напуска минусовия диапазон. Така че тогава спокойно можете да се придържате към тази преходна визия.

Пухеното яке пък се съчетава перфектно със спортно-елегантното ви облекло. Основните плюсове са наличието на качулка, която би предпазила и косата ви от вредните атмосферни влияния. Също така изсъхва доста бързо и още на следващия ден може отново да бъде част от визията ви.

 

Какво трябва да притежава връхната дреха, за да допълни един спортен стайлинг?

Небрежност е онова, което търсим. Спортната визия сама по себе си е такава и връхната дреха не бива да контрастира на това. Най-сполучливите комбинации се получават при избора ни на дебела риза, използвана като връхна дреха, дънково яке, особено ако се допълва цветово с дънките, на които сме се спрели, или кожено яке, което си остава запазена марка за всички бунтарки в града. Разбира се, сред огромното разнообразие от дамски якета можем да открием и такива, които са специално пригодени за външните условия на спорт и перфектно ни допълват във всяка една тренировка, която решаваме да проведем сред природата. Подходящи са и за пътуване или излет в планината, тъй като някои от тях са водонепромукаеми и ветроустойчиви – всичко, от което се нуждаем при ненадейна промяна в метеорологичните условия.

Няма значение какъв модел яке ще изберете за предстоящия сезон. Важно е той да отговаря по най-добрия начин на зададената от вас цялостна визия, да ви предпази от вятър и дъжд и да издържи на всякакви условия. Ако покрива всички тези критерии, моделът, който сте избрали, е повече от подходящ. Само така можете спокойно да посрещнете предстоящите слънчеви дни и да им се насладите максимално.

Снимки

Кои пролетни и летни якета да изберете, за да създадете модерна визия?