» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Кои са най-добрите дамски маркови маратонки и защо да ги изберем

13 April 2021 11:52, Lyudmila Kalapchieva
Emission of: Without source 3 years ago, number of readings: 618
Лотус спорт дамски маратонки

В близкото и не чак толкова далечно минало изборът на дрехи, а също и обувки е бил оскъден. От една страна пазарът не е предлагал много разнообразни модели и от друга не е имало такава голяма разлика в цените и качеството им. Това е улеснявало избора на потребителя, който се състоял само от няколко артикула. Днешните времена са различни, много по-пъстри и разнообразни като възможности на пазарната индустрия и като потребление. Средностатистическият купувач може да предпочете да има много чифтове обувки, които са на ниска цена и в повечето случаи с ниско качество. Другият вариант е да заложи на по-малко чифтове обувки, които са на по-висока цена, но с доказано качество и функционалност.

 

Лично ние Ви препоръчваме вторият избор. Причините са няколко:

1. Цената е оправдана – в повечето случаи тя е по-висока, но въпреки това достъпна. Обикновено всеки може да си я позволи при разумен разчет на разходите;

2. По-дълъг живот – качеството е безспорно. Има една добре позната приказка „цената за сметка на качеството”. Е, при дамските маркови маратонки не е така. Обикновено технологията, по която са изработени и материалите са висококачествени, което Ви позволява да ги носите ежедневно, без това бързо да ги повреди и изхаби;

3. Функционалност и удобство – всеки човек, който е любител или професионален спортист знае, че обувката е от изключително значение. Интензивното физическо натоварване често е за сметка именно на долните крайници, което би трябвало да ни прави отговорни към обувките ни. От друга страна забързаното ежедневие също ни изтощава и ако сме с добре подбрана обувка ние защитаваме себе си и сме отговорни към здравето си;

4. Външен вид – каквото и да си говорим от дамски маркови маратонки не можем да видим стърчащи конци, криви шевове, некачествен плат и материя и изтрита подметка. Световните гиганти се състезават в опит да превземат пазара и това води все по-красиви обувки до нас. Няма как да не споменем, че и това да носим известни марки обувки създава едно по-различно впечатление за нас у непознатите.

 

 

Кои са най-добрите дамски маркови маратонки?

 

Тук просто няма как да не споменем лидерите на световния пазар – Nike, Adidas, Puma и Converse. В общия случай всяка една от марките има своите почитатели, които не ѝ изневеряват. Всяка една от тях се е доказала на пазара за качествени стоки и лидерството ѝ е неоспоримо и заслужено.

Условно можем да разделим марковите дамски маратонки на ежедневни такива, обувки за спорт и бягане и кецове.

Дамските ежедневни маратонки са едни от най-купуваните артикули. Жените, които обичат спортния или спортно-елегантен стил предпочитат винаги да имат някоя маркова обувка, която да бъде красива и функционална в ежедневието. Такива например са Nike Air Max Si Rose, Adidas Galaxy 4 pink или PUMA RS-9.8 Proto WNS Rose. И трите чифта са едни то най-купуваните модели на марката, когато става въпрос за ежедневни обувки и общото между тях е красивият розов цвят.

Дамските маратонки за бягане и спорт също не отстъпват по дизайн, но при тях технологията е съобразена и направена, имайки се предвид по-високо физическо напрежение.

Относно кецовете, няма как да не кажем, че лидерството се държи от марката Converse.