Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Как да подобрим оросяването на крайниците, съветват от Биотика

27 май 2021 14:34, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Без източник преди 2 години, брой четения: 681
varixin

Неправилният начин на живот рано или късно води до появата на болести, което всъщност е физическото проявление на емоционалния дисбаланс и някои вредни навици. Лошото оросяване на крайниците е доста често срещан проблем, който специалистите отдават на напредналата възраст, но и не само. Дори и младите хора се оплакват от студени ръце и крака, без да има видима причина за това. Когато нарушеното кръвообращение е факт, хранителните добавки за оросяване на крайниците са едно много добро решение на проблема, а в онлайн магазин Биотика ще ги откриете и на ниски цени.

 

Какво води до лошото оросяване на крайниците

Много могат да са причините, довели до подобен дискомфорт. Най-честата е напредването на възрастта, но има и други фактори за липсата на топли ръце и крака. А те са:

Липса на здравословни навици;

Занижена консумация на плодове и зеленчуци;

Ниска активност в ежедневието;

Прием на малко течности;

Надномерно тегло;

Тютюнопушене;

Диабет;

Артеросклероза;

Венозна недостатъчност и др.

Причините за неефективното кръвообращение могат да бъдат много различни. Важно е да установим с точност какви са те, а след това да предприемем и правилните мерки. Приемът на натурални хранителни добавки е доста добро решение, защото се свързва с доказани здравни ползи и никакви странични ефекти. Доверете се на Biotica - здраве за всички на едно място!

 

Как да разрешим този проблем

Алтернативната медицина помага при редица заболявания и неприятни състояния като лошото оросяване на крайниците. Продуктите с изцяло естествени съставки действат на микрониво и освен да окажат благотворен ефект, те няма какво друго да направят. В случай че чувствате краката и ръцете си студени през повечето време, можете да промените това състояние и като заложите на здравословното и балансирано хранене, извършвате ежедневни упражнения за раздвижване, също както и да се възползвате от лечебни масажи с цел подобряването на циркулацията на кръвта.

 

Защо да пием хранителните добавки

Продукти като Диабексин и Вариксин от Биотика са добро решение на проблема с лошото оросяване на крайниците. Те са ново поколение адюванти и са изцяло на натурална основа, което ги прави подходящи за повечето групи хора. Съдържат различни по вид екстракти и обещават бързи и трайни резултати.

Приемът на хранителни добавки е не просто препоръчителен, а и задължителен в наши дни. Колкото по-скоро осъзнаем това, толкова по-бързо ще подобрим здравето си. Направете го с Биотика и се насладете на ефекта от природните продукти.