» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Община Сливен започна поетапен ремонт на уличната пътна мрежа

11 June 2021 14:32, Vrazki s obshtestvenostta
Emission of: Municipality Sliven 2 years ago, number of readings: 652
remont

Близо 2 млн. лв. е осигурила Община Сливен за поетапен ремонт и изкърпване на уличната пътна мрежа в различни участъци, които стартираха от вчера. От Дирекция „Общинска инфраструктура“ уточняват, че приоритет при извършване на ремонтните дейности ще имат улиците, по които се движи градският транспорт, и които захранват важни обекти. Предстоят ремонтни дейности по уличната мрежа в централна градска част, като поетапно ще бъдат обхванати и улиците, за които са подавани сигнали и са проверени за неотложно изпълнение.

Сред вече извършените дейности е асфалтирането на ул. „Работническа“, където не е бил полаган асфалт досега. Бяха асфалтирани още подходът и общественият паркинг, северно от ул. „Мишо Тодоров“, в района на ОББ.

От общинската дирекция информираха още, че е приключил и текущият ремонт по част от балканската пътна мрежа – в участъци от пътя Сливен в посока връх Българка, Раково и от връх Българка в посока местността Меча поляна. Дейностите там са включвали машинно изкърпване на сериозни нарушения на пътната настилка, които са представлявали опасност за движението.

Скоро се предвижда да започне и ремонтът на уличната пътна мрежа в малките населени места.

Photos

remontremontremontremontremontremontremontremontremontremont