Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Токчета или равни подметки – какви обувки ще носим през този сезон

16 юни 2021 16:46, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Без източник преди 2 години, брой четения: 705
Токчета или равни подметки – какви обувки ще носим през този сезон

Колкото и да го отричаме, всеки знае, че обувките са най-голямата слабост за жените и един чифт повече никога не е излишен. С промяната на сезоните се извършват и промени в модните тенденции – дизайнерите са се погрижили да започнем лятото с нови стилни модели, с които не само да глезим себе си, а и да изглеждаме безупречно и да събираме всички погледи навсякъде, където се появим. Днес ме подбрали за вас моделите, които ще бъдат най-хитови през това лято. След обстоен преглед на всички дизайнерски колекции синтезирахме най-доброто, което трябва да присъства в колекцията на всяка дама, определяща себе си за модна икона. Ако това определение важи и за вас, продължавайте да четете!

Обувките на ток – класика или отживелица?

Едни от най-женствените и харесвани обувки в дамската на мода са обувките на ток. Невероятно е как една малка подробност в облеклото на нашето ходило може тотално да промени нашето излъчване и да ни направи да изглеждаме по-привлекателни, по-секси, с повече самочувствие, по-добре. Има толкова много различни обувки на ток, че независимо от личните ви предпочитания, със сигурност съществува чифт, който напълно да удовлетвори стила и нуждите ви. Високите токчета винаги са придавали една изящност на цялата стойка, а и няколкото допълнителни сантиметра, които прибавят към ръста са чудесен бонус. Модните тенденции обаче периодично се сменят и този сезон друг вид обувка ще бъде на върха на колекциите – обувките с нисък ток. Те успяват да запазят всичко нежно и сексапилно от високите си събратя, но в същото време са идеално решение за момичетата, които не се чувстват уверени да вървят на високи обувки и това ги спира да подчертават женствеността си. Освен елегантни и подходящи за официални събития, ниските токове в същото време крият и една загадъчна небрежност, която позволява да ги носим и в ежедневието си без да претрупваме визията си. Изобщо моделът е толкова гъвкав и широкоприложим, че почти няма повод и събитие, на които да не можете да отидете с подобен чифт.

 

Какво ново при високите обувки?

Ако все пак сте почитатели на високите обувки, не се отчайвайте – имаме нещо и за вас! Сандалите на платформи отново се завръщат на модната сцена и този път с тенденцията да се задържат дълго на нея. Това е още една алтернатива на високите токчета, която запазва допълнителните няколко сантиметра към ръста, но в същото време предоставя сигурността и комфорта на равните обувки. Материите при сандалите са естествени и напомнят на връзката ни с природата, което добавя романтичен бохо вайб на цялостната визия.

В случай, че предпочитате да сте здраво стъпили на земята, нека тенденциите не ви плашат – равните обувки също ще се предлагат навсякъде и това лято – можете да разгледате изобилие от удобни сандали на obuvki.bg. За да сте буквално в крак с модните тенденции, изберете обувки с атрактивни детайли като пайети, метални елементи, панделки или бродерия.

Новостите при цветовете също заслужават внимание – най-актуални за сезона ще бъдат пастелните бонбонени цветове като розово, синьо, жълто и зелено. Обмислете и покупката на чифт в земни тонове, тъй като и те ще бъдат изключително модерни – бежово, оранжево или маслено зелено ще владеят обувната индустрия през цялото лято.

Новите колекции при обувките определено предлагат за всекиго по нещо и няма да останете разочаровани. Независимо дали сте почитатели на платформите или токчетата, или предпочитате комфорта и сигурността на равните подметки, с нашите предложения без съмнение ще откриете нов чифт, в който да се влюбите!