Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Тази вечер започва пръскането срещу кърлежи и комари на територията на община Сливен

24 юни 2021 14:10, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 2 години, брой четения: 464
pruskane_kurlejy

Тази вечер, след 22 часа започва дезакаризация на тревните площи в община Сливен. Ще бъдат обработени тревните площи на обществените градинки и паркове в населените места и на територията на града – градинката край паметника на Хаджи Димитър, Попската градинка, градинката пред Драматичен театър „Стефан Киров“, градинките пред паметника „Орлето”, тревните площи и в кв. „Младост”, кв. „Ст. Заимов”, кв. „Даме Груев”, бул. „Хаджи Димитър”, бул. „Братя Миладинови”, пл. „Васил Левски” и др. квартали. Включени са и парковете „Юнак” и „Асеновец“, Археологически комплекс „Туида”, тревните площи на ЦАО „Надежда”, ЦАО „Речица”, град Кермен, социалните и детските заведения в града и населените места, гробищни паркове на Сливен, стадионите в населените места и др.

Ще се извърши и дезинсекция срещу комари по поречията на реките Асеновска, Новоселска и Дюлева както и в селата Самуилово, Крушаре, Бозаджии, Скобелево, Ковачите и град Кермен. Пръскането е съобразено с метеорологичната обстановка.

Гражданите могат да подават сигнали в стая 124 на Община Сливен или на телефон 044/611124 – Дирекция „Социални дейности здравеопазване и спорт” – ст. експерт Таня Димитрова.